Ingrediensliste

Ingrediensene som brukes i Rose Buds in Bloom 

Denne siden er under utvikling - takk for tålmodigheten <3

Disclaimer: 

Produktene er ikke klassifisert som medisinske produkter. Denne informasjonen er ikke ment å erstatte noen annen informasjon, bruk eller behandling med konvensjonelle kremer, medisinske kremer eller holistiske, naturlige kremer på markedet. Alle har ansvar for egen helse og egne helsevalg , og det som passer og fungerer for meg, trenger ikke nødvendigvis passe eller fungere for deg. Mennesker har ulike allergier som en personlig må ta hensyn til. Les  alltid innholdsfortegnelsen nøye. Som ved alle nye produkter , er det lurt å prøve seg frem med en test av produktene på et lite område på under-armen over natta for å få en indikasjon om en tåler produktet.


Agurkurt-tinktur - (Borago Officinalis/Starflower-tincture) - fra San Jose, California, USA

Laget i små batcher (på bestilling) av botanist Sherilyn i California som både dyrker blomstene sine økologisk i egen hage, og håndlager tinkturene selv. Hun bruker kun økologisk sugar-cane/rørsukker alkohol fra et distilleri i California, som konservering av blomstene. Så tinkturen består av håndplukkede økologiske blå agurkurtblomster og økologisk sugar-cane alkohol. Den er følgelig gluten-fri. Agurkurt kan fremme kollagenproduksjonen og beskytte mot skader som følge av UV-stråling.  Er rik på antioksidanter og er fin ved rødhet, tørrhet, hudirritasjon, rynker og virker mykgjørende og sammentrekkende. 

*

Aloe vera gel (Aloe barbadensis)- fra Mexico

Sammensatt av aloe barbadensis bladjuice (øko), fermentert reddik, vann, xanthan gum, arginine (aminosyre)

*

Aloe vera Hydrosol/aloeveravann (Aloe Barbadenis Leaf Distillate Water)- fra India

God for både sensitiv hud og moden hud. Kjent for å virke berolige og fuktighetsgivende på huden. Særlig fin ved brannsår, hudirritasjoner, kløe, innsektstikk og inflammasjoner. 

*

Appelsin eteriske olje (Sitrus Sinesis coldpressed essential oil) - fra familiebedrift i Calabria, Italia

Inneholder det gunstige phytokjemikalet d-limonene (90%). Er antibakteriell, en antioksidant, fin ved inflammasjon, fet hud, kviser og oppleves oppløftende.

*

Aprikoskjerneolje, kaldpresset (Prunus Armeniaca) - fra Italia/Spania

God kilde til A, E og K-vitamin, phytosteroler og fettsyrene omega6/9. Virker mykgjørende og fuktighetsgivende på tørr, moden og/eller irritert hud. Vitamin E-innholdet i oljen  kan bidra med å forebygge utvikling av rynker, tap av elastisitet og hyperpigmentering. Fin ved eksem og psoriasis, da den kan redusere rødhet og kløe. Mye brukt ved mørke ringer under øynene. 

*

Aprikoskjernesmør, kaldpresset (Prunus Armeniaca butter coldpressed, unrefiend) - fra India

Rik på K og E vitamin. Gunstig ved tørr hud og ved tendens til rynker, kan hjelpe til med å stimulere celleregenerasjonen i huden og derfor fin for å redusere tegn på aldring og for å stramme opp huden, mye brukt ved rosacea, psoriasis og eksem da den kan lindre inflammasjonstilstander i huden og mykgjøre og fukte tørre hudområder. 

*

Arrow-rot

*

Avocadoolje, kaldpresset (Persea Gratissima virgin coldpressed Oil) - fra Mexico

Kjent for å være hudcelle-regenererende, inneholder fettsyrene Omega-6/9, trenger lett og dypt inn i huden og gir fukt og mykhet, inneholder antioksidanter og E-vitamin og benyttes derfor ofte i naturlige anti-aging-produkter og for å beskytte huden mot ytre stressorer som forurensning. 

*

Bambus Hydrosol

*

Bivoks, rå - fra Moss i Norge og Lozova i Ukraina 

fra en liten, økologisk biefarm hos Ingunn i Moss og fra Viktor i Lozova Ukraina. Viktor har en liten biefarm som han selv driver. Bivoksen til Ingunn og Viktor er varmet lett opp for å få bort uønskede rester og partikler. Utover det er bivoksen verken filtrert, farget. bleket eller behandlet på noen annen måte. Biene får heller aldri hvite, raffinerte sukkerbiter, som mange birøktere gir. De får kun økologisk mat og  "beiter" fritt på floraen i området deres  

*

Bomullsfrø-olje kaldpresset

*

Bringebærfrøolje, kaldpresset (Rubus Idaesus Seed Oil, coldpressed, unrefined) - fra USA

Beskyttende, beroligende egenskaper, inneholder 85% fettsyrer samt vitamin A og E, og antioksidanter som tocopheroler, tocotrienoler og store mengder ellagitanniner og kan dermed bidra til å beskytte huden mot aldring og mot ytre stressorer som miljøfrorurensning. Oljen er mye brukt til både aldrende hud, acne, eksem, psoriasis, irritert og sensitiv hud. Den har også vist seg å ha UV-blokkerende egenskaper og brukes mye i solkremer, 

*

Copaiba eterisk olje (Copaifera Coriacea Steam distilled essential oil) - fra Brasil

En beskyttende olje som har blitt mye brukt mot arr, forbrenninger, hudproblemer, hud-/muskelsmerter, oppleves jordende og balanserende og har derfor blitt brukt ved søvnproblemer og emosjonell uro.

*

Dragonblood eterisk olje (Croton Lechleri) - fra sør amerikas regnskog

Fin ved sår, ulike hudproblemer, kløe, infeksjoner, insektsbitt, eksem, sprekker i huden, er en antioksidant, fin mot sopp, antibakteriell, anti-inflammativ, kan hjelpe ved utvikling av nytt kollagen.

*

Edelweiss-Extrakt (Leontopodium alpinium) - fra Alpene

Sammensatt av edelweiss-blomst (øko), glycerin (øko), vann og 5% alkohol (øko). Super på skjør, skadet, moden hud. Kan virke beroligende og brukes i anti-age-produkter. Rik på antioksidanter.

*

E-vitamin Olje - (leverandør støtter Friends of Trees (https://friendsoftrees.org/)

100% naturlig og økologisk, GMO-fri, Soya-fri og hvete-fri. Utvunnet fra solsikkeolje og safrantistelolje.  Et fullt spektrum av naturlig e-vitaminer bestående av alle de 4 store d-alpha-, d-beta-, d-delta-, and d-gamma-tocopherol. Forlenger holdbarhet av planteoljer i kosmetikk/hudpleie samt mye brukt i anti-age-produkter og ved ulike hudproblemer. Gir mye næring til huden og virker pleiende, reparerende mykgjørerende.

*

Ferskenkjerne olje, kaldpresset (Prunus Persica Kernel Oil) - 

En mild, lett olje fin for alle hudtyper, rik på essensielle fettsyrer, vitamin A og E, har regenererende egenskaper og kan hjelpe huden å holde på fuktighet, ekstra fin for tørr, irritert og sprukket hud, trekker dypt inn i huden og gir næring , har antiiflammatoriske egenskaper og kan hjelpe ved hevelse, mørke flekker, rynker, skygger under øynene. Inneholder naturlige antioksidanter som jobber sammen for å nøytraliserer frie radikaler og redusere tegn på aldring.

*

Frankincense eterisk olje (Boswellia Serrata) - fra Somalia

Kjent for å generelt forbedre hudens helse, kunne redusere tegn på aldrende hud, strekkmerker og arr ved å reparere hudceller.  Mild olje som kan brukes av de fleste.  Oppleves jordende og beroligende. 

*

Frankincense Hydrosol/Frankincensevann (Bosellia Carterii distilled resin) - fra Somalia

Inneholder store mengder beroligende komponeneter, bosweliske syrer, som har vist seg gunstige for huden. Er antibakteriell, anti-inflammatorisk og har evnen til å forbedre hudstrukturen. Mild og fin for sensitiv hud hos både barn og eldre. 

*

Furunål eterisk olje (Pinus Sylvestris steam distilled essential oil) - fra øst europa

Tradisjonelt brukt i hudpleie for å dempe kløe inflammasjon, overdreven svetting/klamhet, forbedre blodsirkulasjon, bremse aldringstegn, fremme heling av sår, kutt, kloremerker, brennmerker, fremme regenereing av ny hud og beskytte mot soppinfeksjoner. Fin for immunsystemet og øvre luftveier. Oppleves oppløftende og rensende.

*

Gum Acacia - fra Nigeria og Kenya

Laget av sevjen fra Acacia senegal trær. Er i lang tid brukt både i matvarer, medisiner og hudpleie. Og tradisjonelt brukt i alt fra mumifisering til stabilisering av mat, drikke, medisin og kremer. Sevjen tørkes, renses, løses i vann og tørkes igjen for å få-pulverkonsistens. Det er et vannløselig polysakkarid rikt på fiber og danner en gele-aktig masse som kan virke mykjørende, smørende og beskyttende. Har vist seg å kunne styrke elastin- og kollagenprodukasjonen i huden og er mye brukt i anti-age-produkter ved rynker og tørr, sliten hud, irritert hud og for sårheling..

*

Hempolje, kaldpresset (THC-fri )(Cannabis Sativia coldpressed) - fra Frankrike

Rik på linolensyre, alfa-linolensyre og omega-9. GLA innholdet i oljen samt evnen til å trenge raskt og dypt inn i huden gjør at den er mye brukt i produkter for eksem, psoriasis og akne. 

*

Hibiscus-frø-olje kaldpresset

*

Hibiscus Pulver - Fra India

Naturlig rik på C-vitamin, quercetin og andre antioksidanter. Kjølende og sammentrekkende, og oppleves derfor oppstrammende på huden. Inneholder polyfenoler som gjør at den kan virke anti-inflammatorisk på huden. Fin for sensitiv hud.   Inneholder milde syrer som på en skånsom måte eksfolierer huden, som igjen fjerner toksiner og urenheter fra huden. Virker mildt peelende på huden. Hjelper med å gi fuktighet til huden. Kjent for å ha anti-age-effekt på huden og har blitt forbundet med å ha en "botox-lignende" effekt. 

*

Hibiscusutrekk i kaldpresset mandel-olje (Hibiscus rosa sinesis flower solar-infused in coldpressed almond oil) 

Hibiskus-blomsten er ofte referert til som botox-planten, da den har et godt rykte på seg for å bedre hud-elastisitet og virke hudforryngende. Blomsten er rik på antioksidanter, anthosyanosider, som hjelper med å bekjempe hud-ødeleggende frie radikaler fra ultrafiolett stråling og trafikkforurensning som kan fremskynde aldringsprosessen i huden. Antioksidantene kan også bidra til å redusere store porer og har en anti-inflammatorik effekt som kan berolige irritert hud og er derfor fin for mennesker med sensitiv hud. 

*

Honning, Rå/kaldslynget - fra Moss i Norge

*

Kanelbark Hydrosol/Kanelbarkvann (Cinnamomum zeylanicum distilled bark water)  - fra Sri Lanka

Dampdistillert hydrosol. Fin ved uønsket mikrobiell aktivitet. Virker varmende og sirkulasjonsfremmende. Oppleves oppløftende.

*

Kaprifol eterisk olje (Lonicera Periclymenum) - fra Norge

Fin mot frie radikaler, er anti-inflammatorisk, antioksidant og har anti-mikrobielle kvaliteter . Blir mye brukt i anti-aging produkter. Virker beroligende, og blir brukt ved eksemtilstander, psoriasis og inflammatoriske hudtilstander. Virker eksfolierende og er blitt mye brukt i acne-behandling.  Kan virke smertelindrende, avgiftende og immunstyrkende.

*

Kakao eteriske olje (Theobroma Cacao essential oil) - fra sentral amerika

Rik på flavonoider og antioksidanter som kan virke beskyttende på huden mot forurensning og ytre stressorer. Varmende, sirkulasjonsfremmende, og antibakteriell.

*

Kakaopulver, rått/kaldpresset (Theobroma cacao raw powder) - fra Sør Afrika

Kakaopulver er rikt på c-vitamin, magnesium, zink, jern, calsium, betakarotener, flavonoider og omega-6 fettsyrer. Kakaopulver med sine vitaminer, mineraler, antioksidanter og flavonoider brukt i hudpleie sies å beskytte huden mot ytre forurensninger, mørke flekker, kan ha en kollagen-boostende effekt og gir en god glød til huden.  Flere studier har vist at antioksidanter i kakao beskytter huden mot blått lys.(HEV-High Energy Visible Light) fra pc, mobil, nettbrett etc som er det synlige lyset med kortest bølgelengde og høyest energi, som gjør at det vanligvis kan trenge dypt inn i huden, dypere enn UV-stråling og belaste den..  Leverandør støtter https://www.artofliving.org/no-no/service-projects

*

Kakao smør, kaldpresset (Theobroma cacaobutter coldpressed) - 

Kakaosmør er rikt på fettsyrer som sies å styrke hudens elastisitet. Fettet i kakao kan danne en beskyttende barriere over huden for å holde på fuktigheten i huden. Rikt på naturlige phytokjemikalier som kan fremme blodsirkulasjon og bremse aldring ved å beskytte huden mot skadelige UV stråler fra solen. Mye brukt i arrbehandling, mot rynker, strekkmerker, eksem og andre hudproblemer.  

*

Karanja-tre-glycerin - fra Ghana

Leverandøren har vært med å bygge "Akoma Cooperative Multipurpose Society in Ghana" et fair-trade cooperativ  i harmoni med økosystemet fra 2006 som hjelper med utdannelse og ansetter kvinner i lokalsamfunnet for å hjelpe dem ut av fattigdom.  Glycerinen blir laget av oljen fra Karanja-trær, bærekraftig og økologisk utvunnet. GMO-fri, palmeolje-fri, soya-fri. Ikke bleket eller behandlet med kjemiklier. I produksjone brukes kun vann, aktivert carbon, damp-distillering, og rensing/filtrering. Enderesultatet er godkjent både til både terapeutisk og matvare-bruk og er ikke et side-/avfallsprodukt fra en kjemisk prosess eller biodisel-produksjon, som glycerin ofte er.  Glycerin er kjent for å ha en mykgjørende, smørende, rensende og fuktighetsbevarende effekt. Den har anti-bakterielle-kvailiteter og kan behandle og rense huden uten å blokkere porene. Den brukes derfor i behandling av acne og fet hud. Blir også hyppig brukt i hudprodukter for sårbehandling, brannsår, utslett, eksem, tørr og sensitiv hud.  

*

Kiwifrøolje, kaldpresset (Actinidia Chinensis Seed Oil) - fra New Zealand

Rik på omega-3 og Omega-6 fettsyrer, vitamin C og E. Opptas lett av huden. Fin til sensitiv, tørr, skadet og aldrende hud. Antas å ha UV-beskyttende egenskaper. Mye brukt i anti-age produkter for å beskytte cellene mot ødeleggelse fra frie radikaler og for tidlig aldring. Anti-inflammatorisk og anti-bakteriell.

*

Kokkosolje, kaldpresset (Cocos Nucifera coldpressed, extra virgin) - fra Filipinene

De mellomlange fettsyrene i kokkosolje har vist seg å ha antibakterielle egenskaper som beskytter mot mikro-organismer.  Kokkosolje har derfor blitt brukt i hudpleieprodukter for hudinfeksjoner, akne cellulitter, athletes foot etc som skyldes bakterier eller sopp. Kokkosoljen danner også et beskyttende lag på huden som hjelper den å holde på fuktigheten. Den kan hjelpe med å styrke hudvevet og eliminere døde hudceller. Den inneholder antioksidanten E-vitamin som kan beskytte hudcellene mot frie radikaler og skader og kokkosolje er blitt brukt ved behandling og forebygging av rynker. 

*

Kornblomst hydrosol/kornblomstvann (Centaurea cynanus distilled flower water) - fra Frankrike

Oppfriskende, kjølende, broligende og sammentrekkende effekt. Anthocyaninene - en type flavonoider/naturlig forekommende plantepigment- i kornblomst har antiinflammatorisk og antioksidant-effekt. Kornblomst blir defor brukt i kompresser på hovne øyelokk, ved trette data-øyne og ved miljømessige allergier. Mye brukt i hudpleieprodukter mot rynker og  aldringstegn for å stramme opp huden og redusere store porer og irritert hud.  

*

Kpagnan smør (Pentadesma butyracea) kaldpresset - fra Afrika

Fin for moden, irritert og tørr hud. Kan virke betennelsesdempende og beroligende.

*

Lakrisrotpulver, rått (Glycyrrhiza glabra L raw powder) - fra Spania

Lakrisrot inneholder glycyrrhizin, en svært potent antioksidant, som kan beskytte huden mot skade fra UV-stråler og frie radikaler. Brukes mye i anti-age-produkter. Pulveret inneholder rundt 300 komponenter som har anti-bakteriell og anti-inflammatorisk virning. Tradisjonelt ble lakrisrot brukt ved betennelsestilstander i huden og for å lysne hudtonen. Den blir benyttet i produkter for eksem, psoriasis, rosacea,, mørke flekker, hyperpigmentering og acne. Den aktive ingrediensen Licohalcone A beskytter huden ved å styrke dens forsvarsmekanismer. På denne måten kan lakrisrot være med å beskytte huden mot UVstråling. Da Licohalcone A også hjelper med å kontrollere oljeproduksjonen i huden, brukes den mye ved akneproblematikk.

*

Lavendel eteriske olje (Lavandula Augustfolia steamdistilled essential oil) - fra et lite cooperativ i Sør-Frankrike

Lavendel er kjent for å være anti-innflammatorisk og antimikrobiell med lett beroligende og smertelindrende egenskaper. Den er derfor blitt brukt ved kutt, brannsår og andre sår. Virker balanserende på huden, og kan benyttes av alle hudtyper. Den er så mild at den blir benyttet i produkter til barn/baby. Oppleves avslappende.

*

Lavendel Hydrolat/Lavendelvann (Lavendula augustfolia distilled flowerwater) - Fra Frankrike

Mildere og ikke så konsentrert som lavendel eterisk olje. Kan virke sammentrekkende, avkjølende og beroligende på huden. Fin til alle hudtyper.

*

 Lotus (Rosa) Eteriske olje (Nelumbo Nucifera absolute oil) - fra India

Tradisjonelt brukt for å roe bakterielle og virale hud-ufordringer. Kan virke beroligende, sammentrekkende og styrkende . Mye produkt i anti-age produkter. 

*

Lotus (rosa) Hydrosol/Rosa Lotusvann (Nelumbo Nucifera Flower  Distillate Water) - fra India

Kan virke beroligende,  anti-inflammatorisk, kjølende og sammentrekkende. Mildere enn lotus eterisk olje. Inneholder høye nivåer av antioksidant polyfenoler for å støtte huden mot aldring og cellulær skade.  Mye brukt i øyekremer for hovenhet. Sies å ha antimikrobielle egenskaper og blir derfor brukt i produkter for kutt, sår, brannsår, hevelser etc. Da den virker kjølende brukes den ofte ved solbrenther, utslett, insektsbitt og andre hudirritasjoner. 

*

Mandelolje, kaldpresset (Prunus Amygdalus Dulcis) - fra India

Inneholder store mengder E og A vitamin, B-vitamin-kompleks og umettede fettstoffer. Trenger dypt inn i huden, kan hjelpe ved fine linjer og gi glød til huden. Særlig fin til moden hud. Sies å ha inti-inflammatoriske egenskaper og brukes i hudpleieprodukter ved rødhet, eksem og psoriasis, rosacea. 

*

Mangosmør, kaldpresset (Mangifera Indica Seed Butter coldpressed) - India

Rik på A-,C- og Evitaminer, antioksidanter og er en kilde til triglycerider. fettsyrer som kan virke mykgjørende på huden. Tradisjonelt ble mangosmør brukt for å fremme sårhealing. Selv om det er et "fast" smør, blokkerer den ikke hudporene. Mye brukt ved tørr, kløende hud og eksemtilstander, arr, rynker og i kremer for solbeskyttelse.

*

Marshmallow-rot pulver

Rik på vitaminer og mineraler. Planterøttene er fulle av en substans kalt "mucilage", som er ekstremt effektiv for å gi fuktighet til huden. Fin til tørr og sensitiv hud. Sies å kunne redusere fine linjer, særlig rundt øynene, og virke oppfriskende på huden. Tradisjonelt brukt ved kløe, rødhet, brannsår og insektsbitt. Sies å være anti-inflammatorisk.

*

Myrra eteriske olje (Commiphora Myrrha) - fra India

Destillert fra viltvoksende harpiks/kvae på myrra-trær. Har en mild, kjølende effekt på huden. Brukes mye i hudpleieprodukter for moden hud, ved rødhet, rynker og arr. Sies å være anti-inflammatorisk og nyttig ved lett smerte. Fin for immunsystemet. I aromaterapien benyttes den ved stresstilstander, overtenking og for å fremme egen styrke og avspenning. 

*

Myrra Pulver (Commiphora Myrrha Powder) - fra India

Myrra ble hyppig brukt blant vår forfedre som medisin, mumifisering, i krig for å stoppe blødninger og fremme sårheling og for fordøyelsesplager. Myrra inneholder kraftige antioksidanter, er antibakteriell og har også vist seg effektiv mot sopp. og parasitter Myrra blir mye brukt i hudpleieproduktr for å forebygge aldringstegn, for å redusere hevelser, ved væskende eksem, liggesår, akne og spukket hud. 

*

Nyperoseolje, kaldpresset ( Rosa Rubiginosa Seed Oil) - fra Chile

Nyperoseolje er rik på Omega-3, Omega-6 og Omega-9 fettsyrer. Den inneholder tretinoin som kan hjelpe til med å regenerere vev, redusere rynker, avhjelpe akne og normalisere porer. Oljen regnes som et naturlig anti-aging-middle og er rik på antioksidanter, C vitamin og E vitamin. Den sies å gi vakker glød til huden og virke hudforyngende. 


Nyperose smør, kaldpresset (Rosa Canina/Rosehipbutter coldpressed) - fra Chile

*

Oliven olje, ekstra virgin kaldpresset (Olea Europaea extra virgin) - fra Hellas

*

Pasjonsfruktfrøolje, kaldpresset (Passiflora Edulis Seed Oil) - Peru

Inneholder omega3- og omega 6-fettsyrer. Den er rik på antioksidantene lykopen (karatenoid) og C vitamin, som kan fremme kollagen-produksjonen og beskytte mot solskader, forurensning og andre miljø-stressorer. Mye brukt i hudpleieprodukter for moden, tørr, skadet hud og ulike hudproblemer.

*

Perle (freskvannsperlepulver) hydrolysert

Ferskvannsperler knust og deretter hydrolysert for å forbedre biotilgjengeligheten til aminosyrer og gjøre pulveret vannløselig. Kjent for å kunne virke remineraliserende og regenererende. Rik på mineraler, sporstoffer og aminosyrer. Mye brukt i kremer for store porer, hudflekker og anti-age.

*

Ravensara eterisk olje (Ravensara Aromatica Seamdistilled essential oil) - fra Madagascar

*

Ringblomstuttrekk i kaldpresset mandelolje (calendula officinalis infused in coldpressed almond oil)

*

Roseblad pulver 

*

Rose-kronblad-tinktur - fra San Jose, California Usa

Laget i små batcher (på bestilling) av botanist Sherilyn i California som både dyrker blomstene sine økologisk i egen hage, og håndlager tinkturene selv. Hun bruker kun økologisk sugar-cane/rørsukker alkohol fra et distilleri i California, som konservering av blomstene. Så tinkturen består av håndplukkede økologiske rosekronblad og økologisk sugar-cane alkohol. Den er følgelig gluten-fri.

*

Rose damask absolute eterisk olje (Rosa damascena absolute) - fra Bulgaria

Tradisjonelt kjent for å kunne virke beroligende, sammentrekkende, fornyende og tonende på huden. Fremmer naturlig glød og er blitt mye brukt ved arr og ødelagte kapillærer, rosacea og eksemtilstander. Fin ved tørr, sensitiv og moden hud.  Sies å kunne virke anti-innflammatorisk og hjelpe ved uønsket bakteriell aktivitet. I aromaterapien sies rose å være oppløftende og fremme indre ro og balanse. 

*

Rose Geranium eterisk olje (pelargonium Graveolens steam distilled essential oil) - fra Rwanda, laget av enker etter krigen/et kvinne-prosjekt for å hjelpe dem å bygge opp livene deres igjen.

*

Rose Hydrosol/Rosevann (Rosa Damascena Distillate Water) - fra Bulgaria

*

Sedertre eterisk Olje

*

Sheasmør, kaldpresset (Butyrospermum parkii butter, cold pressed) - fra fairtrade kvinne-cooperativ i Ghana

*

St Johns Worts uttrekk i kaldpresset olivenolje ((Hypericum Perforatum in coldpressed oile oil)- fra Frankrike

*

Vannmelonfrøolje, kaldpresset ( Citrullus Vulgaris Seed Oil) - fra Namibia

*

Vannmelon Hydrosol (Citrullus Vulgaris Fruit Water) - fra India

*

Vanilje eterisk olje - fra Mexico

*

Vanilje Hydrosol (Vanilla Planifolia Fruit Water)- fra Madagascar

*

Vaniljeinfusert-olje - burboun vanilje infusert i kaldpresset  jojobaolje -fra Madagaskar


This website is designed by Lene Rose, All rights reserved 2021